NOU ! Croaziere

  1 year ago
  1128
NOU ! Croaziere  Image

NOU ! Croaziere

Pentru ca de fiecare data vrem sa te surprindem intr-un mod cat mai placut cu ceva inedit si sa descoperi prin intermediul nostru cat mai multe frumuseti care ne inconjoara, venim de aceasta data cu o propunere pe care nu o poti rata, si anume, o croaziera de 3, 9 sau 12 nopti in care sa descoperi Japonia si Orientul Indepartat la bordul vasului MSC Splendida, vas al liniei de croaziera MSC Cruises
Pentru croaziera de 3 nopti, plecarea este in 15 mai 2018, cu tarife incepand de la 99 €/persoana in cabina dubla, pentru croaziera de 9 nopti, plecarea este in 06 mai 2018, cu tarife incepand de la 899 €/persoana in cabina dubla, iar pentru croaziera de 12 nopti, plecarea este in 06 mai 2018, cu tarife incepand de la 999 €/persoana in cabina dubla.Nu este inclus zborul din si catre Romania pana la destinatia de imbarcare.

Japonia, cunoscuta si ca Tara Soarelui Rasare, este situata pe un lant de insule aflate intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei, la est de Peninsula Coreeana.
Potrivit unei legende, Japonia a fost creata de catre zei. Acestia au infipt o sabie in ocean iar la scoaterea ei s-au format patru picaturi ce au devenit insulele principale iar in jurul lor o multime de insule mici, peste 5000 la numar.
Cele patru insule importante ce incorporeaza aproape in totalitate teritoriul Japoniei sunt: Honsu, Hokkaido, Kyushu si Shikoku.
Yokohama, este cel mai mare si important port al Japoniei, reprezentand poarta maritima a capitalei. Cunoscut si sub numele de Venetia Japoniei, e un oras port situat in sudul insulei Honshu, in golful Osaka. Este cunoscut pentru arhitectura moderna, industrie, zgarie-nori si zone renumite pentru cumparaturi.
   

Fiind primul oras portuar international al Coreei de Sud, o poarta principala de acces catre peninsula, dar si spre intreaga regiune a Asiei de Nord - Est, Busan reprezinta destinatia perfecta a celor ce cauta relaxare, acesta dispunand si de un bogat patrimoniu natural si cultural.
Supranumit "Parisul Estului" sau "Regina Orientului", Shanghai-ul este cel mai mare oras din China si un centru important comercial in Asia. Alaturi de Shenyhen si Guangyhou, este motorul economic al Chinei. In traducere, Shanghai inseamna "la mare", iar o vacanta in acest loc, te va fascina si incanta cu siguranta si te va face sa iti doresti sa revii cat mai repede pentru a-i descoperi oamenii, obiceiurile si traditiile.

Scrie un comentariu

Eroare: Trebuie sa te autentifici ca sa poti comenta. Te poti autentifica aici.

Nici un nume gasit.