Pe urmele lui Sisi la Budapesta

  1 year ago
  2185
Pe urmele lui Sisi la Budapesta Image

Pe urmele lui Sisi la Budapesta

Rezerva : 0745 844 396 Luni -Vineri 9-17

Programul aici


Excursie 17-18 FEBRUARIE  rezervarti din timp locuri limitate!

Pret 60 Euro include excursia suplimentara surpriza!

ZIUA I Plecam din Timisoara  la ora 6:00 spre  Budapesta. Acolo ne vom intalnim cu ghidul nostru local si incepem programul turistic vedem si vizitam :

Palatul Regal a fost distrus si reconstruit de multe ori. Regele Bela al IV-lea a inceput constructia palatului in secolul al XIII-lea dupa invazia mongolilor. Palatul original a fost construit in stil gotic si a continuat sa fie extins timp de 300 de ani. 
 Bastionul Pescarilor Ca parte a lucrarilor de renovare ale cartierului ce gazduieste Palatul Regal din Budapesta, a fost construit si Bastionul Pescarilor in anul 1905.

Biserica Matthias este unul din principalele obiective turistice din capitala Ungariei. Biserica se afla pe locul unei alte biserici construite pe vremea regelui Bela al IV-lea intre anii 1255 - 1269.
 Piata Eroilor este unul din cele mai vizitate obiective turistice din Budapesta si se afla in fata Parcului Central. Piata Eroilor din Budapesta este parte a Patrimoniului Universal UNESCO. 
 Podul cu Lanturi a devenit unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Budapesta. Podul face legatura peste Dunare intre Pesta si Buda.
Marea Sinagoga din Budapesta este cea mai frumoasa sinagoga din lume si a doua ca marime; cu siguranta un obiectiv turistic ca nu trebuie ratat in vacanta la Budapesta. Evreii au fost izgoniti din oras in secolul al XVIII-lea astfel ca si-au fondat un cartier evreiesc chiar la marginea orasului vechi.

ZIUA II Mic dejun. Scurta vizita pentru cumparaturi inainte de a merge intr-o excursie surpriza in apropiere de Budapesta. Excursia este inclusa. Plecare spre Timisoara.Sosire in Timisoara in jurul orei 22.00
Important ! doar achitarea locului inseamna si rezervarea lui ferma.Locurile la excursiile de o zi platite la autocar sunt doar in limita disponibilului fara obligatii contractuale.

Scrie un comentariu

Eroare: Trebuie sa te autentifici ca sa poti comenta. Te poti autentifica aici.

Nici un nume gasit.