1 Mai la PALIC si SUBOTICA

Excursie de 1 zi

1 Mai la PALIC si SUBOTICA

Plecare din Timisoara la ora 8 dimineata. Iesire din tara pe la vama Jimbolia si ne indreptam spre Palić.

 Durata:
1 zi
 Data:
01.05.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

180 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara la ora 8 dimineata. Iesire din tara pe la vama Jimbolia si ne indreptam spre Palić. Lacul și satul cu același nume, este situat la 8 kilometri la nord de Subotica. Clădirile neobișnuite de la începutul secolului al XX-lea, parcurile luxuriante, lacul, liniștea neobișnuită transformă Palić într-un loc ideal pentru odihnă. De aceasta data insa, il intalnim “ in straie de sarbatoare”.

Cea mai mare atracție pentru turiștii locali și străini o reprezintă evenimentele din aceasta zi dedicate cultivării tradiției obiceiurilor populare, folclorului și meșteșugurilor locale. In timpul liber la dispozitia turistilor, puteti sa va plimbati pe malul lacului sau sa vizitati Grădina Zoologică. Palić este renumită nu numai datorită colecției bogate de animale și plante, ci și datorită abordării umane în îngrijirea animalelor.

Ne indreptam mai apoi spre Subotica este renumită pentru farmecul său Art Nouveau, bogăția culturală și atracția multiculturală.Dupa masa, timp liber pentru cumparaturi. Plecare spre casa si sosire in functie de formalitatile vamale.

180 lei/persoana

PREȚUL INCLUDE:
transport autocar
insotitor de grup din partea agentiei

PREȚUL NU INCLUDE:
Asigurarea medicala

ACTE NECESARE:
paşaport original sau carte de identitate
cazier judiciar pentru însoţitorul grupului de copii
pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
SUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !