Budapesta Crama Záborsky – Palatul Godollo

Excursie de 2 zile

Budapesta Crama Záborsky - Palatul Godollo

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Tur de oras panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor, castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan. Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii

 Durata:
2 zile
 Data:
09.03.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

160 euro


Sectiune de contact
Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme. Tur de oras panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor, castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan. Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii (cu oprire la Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal). In desfasurarea turului se vad din autocar: Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc.Seara de Folclor se va organiza in vestitul labirint de vinuri din zona Budafok. Pivnita Záborsky aflat in sectorul XXII din Budapesta Budafok/Promontor.

Vestita crama Záborszky este o parte al unei pivnite lungi care se intinde in inima dealului din aceasta regiune, o mica parte ce alcatuieste cel mai mare labirint de pivnite din Ungaria masoara peste 88 km lungime. Restaurantul poarta infatisarea unei crame adevarate de vinuri, este un restaurant vechi de un secol. Inainte de intrarea in restaurant vom avea parte de o primire foarte prietenoasa de lautari, pogaci cu jumari si palinca de casa.Cazare hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Plecare spre Godollo, cel mai mare palat cu arhitectura in stil baroc din Ungaria.Superbul palat a fost construit in anul 1735 pentru Contele Antal Grassalkovich, unul dintre cei mai importanti aristocrati ai sec. XVIII.Cladirea este construita in forma de dublu U, cu 8 laturi, langa care sunt anexate o biserica, o orangerie si grajduri. Arhitectura unica a palatului a servit drept model si pentru alte castele unguresti din perioada Baroca (bilet intrare aprox 4200 huf/persoana) . Plecare spre Timisoara si sosire in functie de formalitatile vamale.

160 euro/persoana

Pretul include:
• Transport autocar
• 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3*
• Cina specific ungureasca la Crama Záborsky
• ghid

Pretul nu include:
• asigurare medicala
• alte cheltuieli de natura persoana

Pretul este calculat pentru un numar de 30 de persoane participante. In cazul in care nu intruneste numarul de persoane, excursia se anuleaza.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !