Croaziera pe Clisura Dunarii

Excursie de 1 zi

Croaziera pe Clisura Dunarii

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre Orsova pentru a ne imbarca pe vas pentru croaziera noastra de cateva ore, unde vom admira: Cazanele Mici, Clisura Dunarii,Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Manastirea Mraconia, Grota Veterani, Pestera Ponicova.

 Durata:
1 zi
 Data:
13.04.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

280 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre Orsova pentru a ne imbarca pe vas pentru croaziera noastra de cateva ore, unde vom admira: Cazanele Mici, Clisura Dunarii,Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Manastirea Mraconia, Grota Veterani, Pestera Ponicova. Pranzul este inclus in pret. Dupa cele 3 ore petrecute pe Dunare mergem la Manastirea Sfanta Ana din Orsova așezată pe coama Dealului Moșului, care domină orașul Orșova.

La returul spre casa facem o oprire la Baile Herculane, pentru o mica plimbare intr- una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1850 de ani. Spre seara autocarul ne va purta in drum spre casa, gandindu-ne la urmatoarele excursii.

280 lei/persoana

Servicii incluse:
- Transport autocar/microbus
- Croaziera pe Dunare de aprox 3 ore cu vaporul
- Masa de pranz – pe baza de pui
- Ghid din partea agentiei

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
SUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !