Croaziera pe Clisura Dunarii

Excursie de 1 zi

Croaziera pe Clisura Dunarii

Ne indreptam spre Orsova pentru a ne imbarca pe vas pentru croaziera noastra de cateva ore, unde vom admira: Cazanele Mici, Clisura Dunarii,Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Manastirea Mraconia, Grota Veterani, Pestera Ponicova.

 Durata:
1 zi
 Data:
09.09.2023
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara dimineata devreme.

Ne indreptam spre Orsova pentru a ne imbarca pe vas pentru croaziera noastra de cateva ore, unde vom admira: Cazanele Mici, Clisura Dunarii,Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Manastirea Mraconia, Grota Veterani, Pestera Ponicova. Pranzul este inclus in pret. Dupa cele 3 ore petrecute pe Dunare mergem la Manastirea Sfanta Ana din Orsova așezată pe coama Dealului Moșului, care domină orașul Orșova.

La returul spre casa facem o oprire la Baile Herculane, pentru o mica plimbare intr- una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1850 de ani. Spre seara autocarul ne va purta in drum spre casa, gandindu-ne la urmatoarele excursii.

250 lei/persoana

Servicii incluse:
- Transport cu autocarul
- Croaziera pe Dunare
- Masa de pranz
- Ghid insotitor din partea agentiei

Pretul este calculat la 35 persoane platitoare. Daca nu se aduna numarul necesar, tariful se recalculeaza. Ghidul are dreptul de a schimba ordinea vizitarii obiectivelor.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !