Excursie in inima APUSENILOR – Tara Motilor

Excursie de 4 zile

Excursie in inima APUSENILOR – Tara Motilor

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre Albac, unde vizitam Manastirea Albac, asezata intr-un loc pitoresc

 Durata:
4 zile
 Data:
15.08.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

1390 lei


Sectiune de contact
Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre Albac, unde vizitam Manastirea Albac, asezata intr-un loc pitoresc, langa raul Aries, intr-o poenita a padurii de conifere. In fiecare an de hramul manastirii, biserica si curtea manastirii este neincapatoare, fiind plina de credinciosi veniti din Tara Motilor si nu numai pentru a se ruga si a asista la slujba. Cina si cazare pensiune 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor. Dupa-amiaza, va propunem o drumetie de aprox 45 de minute la Cascada Pătrăhaițești. Cina si cazare..

Ziua 3. Mic dejun, Aceasta zi o dedicam pentru a vizita Cascada Pisoaia, Dealul cu Melci, Gârda de Sus unde vom vizita Peştera Scărişoara. Cina si cazare in zona Albac.

Ziua 4. Mic dejun. Plecare spre casa cu oprire la Galeriile Romane de la Roşia Montană. Ziua de astazi este destinata cunoasterii celei mai importante mine din tara. O mina aflata intr-o zona plina de povesti denumita Alburnus Maior sau Mina Romana. Dupa ce facem un tur ghidat al minei mergem intr-o plimbare prin minunata localitate Rosia Montana unde vizitam si Expozitia de Istoria - Aurul Apusenilor. Sosire in Timisoara in decursul serii.

1390 lei/persoana

Pretul include:
- Transport autocar
- 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina)
- Vizita la cele mentionate in program
- Ghid din partea agentiei
- Seara festiva cu muzica live si mancare traditionala

Pretul nu include:
- alte cheltuieli de natura personala

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !