Excursie în Tinutul Secuiesc

Excursie de 4 zile

Excursie în Tinutul Secuiesc

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Odata ajunsi in Tinutul secuiesc,vizitam: Biserica fortificată evanghelică de la Biertan și Biserica fortificată Unitariană de la Dârjiu.

 Durata:
4 zile
 Data:
29.02.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

1150 lei


Sectiune de contact
Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme. Odata ajunsi in Tinutul secuiesc,vizitam: Biserica fortificată evanghelică de la Biertan și Biserica fortificată Unitariană de la Dârjiu. Seara cina si cazare pensiune.

Ziua 2. Mic dejun. Ziua de astazi o incepem prin vizita Muzeului Grănicierilor Secui de la Frumoasa si Biserica Armeană. Apo ne indreptam spre o experienta inedita-plimbare cu Sania trasă de câini - distanta traseului este de aproximativ 2 km, grad de dificultate usor, dureaza aprox 15 minute, in sanie sau stand pe picioare langa musher, 8-10 caini inhamati . Dupa masa vizitam Fabrica de prelucrare a cărnii. Seara cina si cazare pensiune.

Ziua 3. Mic dejun.Vizitam in zona: Muzeul foto Kováts din Odorhei si Manufactura de ciocolată Galfys din Odorhei. Dupa-masa, participam la degustare de pălincă. Seara cina si cazare pensiune.

Ziua 4. Mic dejun. Pornim spre Atelierul de impletire a coșurilor de nuiele. Dupa-masa, plecare spre casa.

1150 lei/persoana

Este inclus:
• Transport autocar
• 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina)
• Plimbare cu sania trasa de caini husky (in cazul in care nu este zapada, se scade 150 de lei din pret)
• Ghid din partea agentiei
• Ghid local

Nu este inclus:
• Masa de pranz
• Alte cheltuieli de natura personala

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !