Excursie la Lacul Rosu si Cheile Bicazului

Excursie de 3 zile

Excursie la Lacul Rosu si Cheile Bicazului

Plecare din Timisoara dimineata devreme spre Biserica fortificata din Biertan. Ne indreptam mai apoi spre un pranz traditional secuiesc, ca ulterior sa vizitam Biserica fortificata Unitariana. Seara avem degustare de palinca inclusa.

 Durata:
3 zile
 Data:
06.10.2023
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
dimineata

Pret pe persoana:

930 lei


Sectiune de contact
Ziua 1. Plecare din Timisoara dimineata devreme spre Biserica fortificata din Biertan. Ne indreptam mai apoi spre un pranz traditional secuiesc, ca ulterior sa vizitam Biserica fortificata Unitariana. Seara avem degustare de palinca inclusa. Cina si cazare la pensiune 3*.
Ziua 2. Mic dejun. Vizita Casa memoriala a granicerilor secui. Ne indreptam mai apoi spre Lacul Rosu si Cheile Bicazului. Seara de dans populara secuiesc cu cina si cazare la pensiune 3*.
Ziua 3.Mic dejun. Participam la un work shop inedit de impletire de cosuri sau palarii de paie, iar dupa masa, plecare spre Timisoara.

930 lei/persoana

Este inclus:
- Transportul
- 2 nopti cazare cu mic dejun + cina
- Ghid din partea agentiei
- Ghid local
- Intrarile la obiectivele turistice : Biserica Biertan, pranz traditional secuiesc, degustare de palinca, ansamblul de dansuri populare traditionale secuiesti, work shop

Nu este inclus:
- Masa de pranz
- Alte cheltuieli de natura personala
NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza
Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !