Gradinile Lui Zoe si Castelul Savarsin Participare la Festivalul „Suflet de Romania”

Excursie de 1 zi

Gradinile Lui Zoe si Castelul Savarsin Participare la Festivalul „Suflet de Romania”

Dimineata devreme plecam din Timisoara spre Gradinile lui Zoe care reprezintă un proiect de suflet al proprietarului, domnul Giovanni Salvatelli, un italian originar din zona Ancona, regiunea Marche.

 Durata:
1 zi
 Data:
27.04.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

200 lei


Sectiune de contact
Dimineata devreme plecam din Timisoara spre Gradinile lui Zoe care reprezintă un proiect de suflet al proprietarului, domnul Giovanni Salvatelli, un italian originar din zona Ancona, regiunea Marche. Numele grădinii, dedicat nepoatei sale Zoe, sugerează ideea unei femei ideale, exprimând un echilibru armonios prezent în întreaga grădină.Proiectul a fost dezvoltat exclusiv de către domnul Salvatelli, fără intervenția unor specialiști. Cu viziune, pasiune, dedicare și muncă asiduă, I Giardini di Zoe a devenit unul dintre cele mai frumoase ansambluri grădinărești aristocratice din România.Ne indreptam apoi spre Castelul Savarsin, unde se desfasoara a doua editie a Festivalului “Suflet de Romania” care oferă participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea Șezătorilor de altădată.

Pe lângă întâlnirea cu peste 40 de mici producători locali și oferta lor, vizitatorii au ocazia să urmărească filme românești valoroase, dar și să se bucure de concrete in aer liber. Sosire in Timisoara in decursul serii.

200 lei/persoana

Pretul include:
- Transport autocar/microbus
- Insotitor din partea agentiei

Pretul nu include:
- Intrare la gradinile lui Zoe – aprox 20 lei/persoana
- In perioada festivalului, este inchis accesul pe interior in castel
- alte cheltuieli de natura personala

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
SUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !