MARAMURES – BUCOVINA – MOLDOVA

Excursie de 5 zile

MARAMURES - BUCOVINA - MOLDOVA

In prima zi a calatoriei noastre vom vizita Cimitirul Vesel de la Sapanta si Manastirea Peri. Cimitirul Vesel de la Sapanta este faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate.

 Durata:
5 zile
 Data:
01-05.11.2023
 Transport:
Autocar/microbus
 Ora plecare:
dimineata

Pret pe persoana:

1750 lei


Sectiune de contact
Ziua 1. Plecare dimineata din Timisoara dimineata devreme. In prima zi a calatoriei noastre vom vizita Cimitirul Vesel de la Sapanta si Manastirea Peri. Cimitirul Vesel de la Sapanta este faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Pe unele cruci există chiar versuri în care sunt amintite, deseori cu nuanțe umoristice, persoanele respective.Manastirean Peri are 78 de metri inaltime si este cea mai inalta constructie de lemn din Europa. Cazare in zona Borsa/ Barsana

Ziua 2. Mic dejun. Plecam spre Gura Humorului. Manastirea Humor va fi primul obiectiv al zilei. Apoi continuam cu Manastirea Voronet. Ctitorie a lui Stefan cel Mare, manastire care a fost inclusa in patrimoniul mondial datorita arhitecturii si tehnicii de pictura folosita aici. Cazare in zona Gura Humorului/Suceava

Ziua 3. Mic dejun. Pornim spre Manastirea Sucevita. Ne indreptam apoi spre Manastirea Putna, locul unde se odihneste marele voievod Stefan cel Mare. Plecare spre Iasi cu oprire la Manastirea Neamt. Popas in Humulesti la Casa lui Ion Creanga .Cazare seara in Iasi .

Ziua 4. Mic dejun. Vizitam orasul : Palatul Culturii, Catedrala Primaria, Universitatea, Biserica Trei Ierarhi. Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu , etc . Daca timpul ne permite, urcam pana la Manastirea Cetatuia de unde se poate vedea panorama. Plecare spre Cheile Bicazului si Lacul Rosu. Cazare in zona Targu Mures.

Ziua 5. Mic dejun. Ne indreptam spre Sighisoara Tur pietonal in orasul vechi. Vedem Turnurile, Piata Mare, Portile, zidurile vechii cetati, alaturi de care legendele locale se impletesc intr-o poveste despre cel mai frumos oras medieval din aceasta zona a Europei. Plecare spre Timisoara.

1750 lei /persoana

Pretul include :
- Transport autocar/microbus
- 4 nopti cazare cu demipensiune
- Ghid din partea agentiei

Servicii neincluse:
- Intrari la obiectivele turistice
- Mesele de pranz
- Alte cheltuieli de natura personala

Tariful este calculat pentru 35 persoane platitoare. In cazul in care vor fi mai putini turisti, tariful se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !