Mormant Arsenie Boca – Manastirea Prislop – Biserica DENSUS

Excursie de 1 zi

Mormant Arsenie Boca – Manastirea Prislop - Biserica DENSUS

Plecare din Timisoara dimineata de la Adam Muller spre Silvasu de Sus (judetul Hunedoara). Sosire la Mânăstirea Prislop care se află la 13 km de Haţeg

 Durata:
1 zi
 Data:
16.03.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara dimineata de la Adam Muller spre Silvasu de Sus (judetul Hunedoara). Sosire la Mânăstirea Prislop care se află la 13 km de Haţeg. De aproape şapte secole, ea reprezintă unul din cele mai importante aşezăminte religioase ortodoxe din Transilvania. Pe lângă frumuseţea şi unicitatea construcţiei bisericeşti, ridicată, prin strădania celor trei mari ctitori (Părintele Nicodim, Domniţa Zamfira şi Părintele Arsenie Boca), locaţia atrage ca un magnet mii şi mii de credincioşi din întreaga ţară, veniţi aici pentru a înţelege o parte cât de mică din ceea ce a însemnat, şi mai ales, înseamnă încă, spiritul “Sfântului Ardealului”.

La Prislop viaţa îşi urmează cursul firesc într-o linişte desăvârşită, absolută. Există însă, trei zile din an, în care forfota e cuvântul de ordine: la hram (în 8 mai (Sf. Ioan Teologul), 14 septembrie (Înălţarea Sfintei Cruci)) şi în 28 noiembrie, atunci când tânguirea clopotelor cheamă toată suflarea la parastasul Părintelui Arsenie Boca.

Dupa masa de pranz, vom vizita Biserica de la Densuș cu Hramul Sf. Nicolae, ridicată din piatră, în secolul al XIII-lea, pe plan central, cu caractere romanice. Sosire in Timisoara in decursul serii.

250 lei/persoana

Pretul include:
- Transport autocar
- Masa de pranz
- Ghid din partea agentiei

Pretul nu include:
- alte cheltuieli de natura personala

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !