Pestera Ursilor – Mănăstirea Izbuc

Excursie de 1 zi

Pestera Ursilor - Mănăstirea Izbuc

Loc de pelerinaj care, la marile praznice bisericeşti, atrage mii de credincioşi, mănăstirea ce poartă hramul „Adormirea Maicii Domnului”, şi Izvorul Tămăduirii.

 Durata:
1 zi
 Data:
14.10.2023
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara spre Mănăstirea Izbuc. Loc de pelerinaj care, la marile praznice bisericeşti, atrage mii de credincioşi, mănăstirea ce poartă hramul „Adormirea Maicii Domnului”, şi Izvorul Tămăduirii, aflat în imediata ei apropiere, se află în mijlocul unei păduri din munţii Codru Moma.

Urmatorul obiectiv al zilei este Pestera Ursilor, capodoperă a naturii, fiind unicat în România şi Europa . Pestera este structurata pe 3 galerii vizitabile si o "Rezervatie Stiintifica". Cele trei galerii: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racovita si Galeria Lumanarilor vor fi vizitate in mod organizat cu ghid. Cina si cazare.
Sosire in Timisoara seara tarziu.

250 lei/persoana

Pretul include:
- Transport
- Masa e pranz
- ghid din partea agentiei

Pretul nu include:
- masa de pranz
- alte cheltuieli de natura personala
- intrare Pestera Ursilor - aprox 25 lei/adult

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza
Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !