Peștera Urșilor – Mănăstirea Izbuc

Excursie de 1 zi

Peștera Urșilor - Mănăstirea Izbuc

Plecare din Timisoara spre Mănăstirea Izbuc. Loc de pelerinaj care, la marile praznice bisericeşti, atrage mii de credincioşi, mănăstirea ce poartă hramul „Adormirea Maicii Domnului”

 Durata:
1 zi
 Data:
20.04.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara spre Mănăstirea Izbuc. Loc de pelerinaj care, la marile praznice bisericeşti, atrage mii de credincioşi, mănăstirea ce poartă hramul „Adormirea Maicii Domnului”, şi Izvorul Tămăduirii, aflat în imediata ei apropiere, se află în mijlocul unei păduri din munţii Codru Moma.

Următorul obiectiv al zilei este Pestera Ursilor, capodoperă a naturii, fiind unicat în România şi Europa. Peștera este structurată pe 3 galerii vizitabile si o "Rezervatie Stiintifica". Cele trei galerii: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racovita și Galeria Lumanarilor vor fi vizitate in mod organizat cu ghid. Sosire in Timișoara seara târziu.

250 lei/persoana

Pretul include:
- Transport autocar
- Masa de pranz
- ghid din partea agentiei

Pretul nu include:
- masa de pranz
- alte cheltuieli de natura personala
- intrare Pestera Ursilor - aprox 40 lei/adult

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
SUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !