RESITA – VALIUG – GARANA

Excursie de 1 zi

RESITA- VALIUG – GARANA

Ne indreptam spre Resita, unde vizitam Muzeul Locomotivelor cu Abur, principala atracție turistică a orașului. Vizitatorii au ocazia să vadă singurul muzeu de locomotive cu abur din lume. Colecția cuprinde 16 locomotive cu abur și sunt expuse în aer liber.

 Durata:
1 zi
 Data:
09.03.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara la ora 7 dimineata. Ne indreptam spre Resita, unde vizitam Muzeul Locomotivelor cu Abur, principala atracție turistică a orașului. Vizitatorii au ocazia să vadă singurul muzeu de locomotive cu abur din lume. Colecția cuprinde 16 locomotive cu abur și sunt expuse în aer liber.

Plecam spre Valiug, statiune de agreement, situata in judetul Caras-Severin la 600 m altitudine, la poalele Muntilor Semenic, intre cele doua lacuri de acumulare Valiug (in amonte) si Breazova (in aval) de pe raul Barzava. Aici veti descoperi Muntii Semenic ascunsi sub paduri de foioase si de conifere, brazdati de vai cu ape reci si limpezi ce se revarsa in lacurile de acumulare unde pastravul stapaneste aceste ape, confirmand curatenia si puritatea lor, precum si multe influentele austro-ungare si occidentale ale acestei zone.

Masa de pranz o vom servi la o pensiune renumita de la Garana, sat cunoscut odinioară sub denumirea Wolfsberg, se remarcă prin arhitectura specifică satelor de munte germane. Seara ne intoarcem spre casa.

250 lei/persoana

Pretul include:
- Transport
- Masa de pranz consistenta, la o pensiunea renumita din Garana
- Ghid pe toata durata excursiei

NOTA:
Tariful este valabil pentru un grup de 35 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !