Târg de Crăciun – Sibiu si Palatul Brukenthal

Excursie de 1 zi

Târg de Crăciun – Sibiu si Palatul Brukenthal

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre localitatea Avrig, unde vizităm Palatul Brukenthal care este o capodoperă arhitecturală.

 Durata:
1 zi
 Data:
09.12.2023
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre localitatea Avrig, unde vizităm Palatul Brukenthal care este o capodoperă arhitecturală. Cu toate că Palatul nu este renovat, merită un popas pentru a ne face o idee de pe vremurile de odihnioară. Masa de pranz inclusa in pret.

Ne continuăm drumul către Sibiu unde facem o plimbare pe străduțele înguste ale orașului medieval poate fi un bun prilej pentru a descoperi locurile cele mai frumoase din Sibiu. Pasaje secrete, ceainării, cel mai vechi restaurant din România, turnurile breslelor, casele vechi împodobite, Podul Minciunilor, Muzeul Brukenthal vor fi ținta noastră din această zi.

După vizită petrecem clipe de neuitat în Piața Mare, unde participăm la Târgul de Crăciun din Sibiu. După clipele frumoase ne îndreptăm către casă, seara târziu ajungem în Timisoara

250 lei/ persoana

Servicii incluse:
- Transport cu autocarul
- Masa de pranz
- Ghid din partea agentiei

Servicii neincluse:
- Intrarea la Palatul Brukental aprox 20 lei/persoana

Pretul este calculat la 35 persoane platitoare. Daca nu se aduna numarul necesar, tariful se recalculeaza. Ghidul are dreptul de a schimba ordinea vizitarii obiectivelor.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !