TURUL BISERICILOR DE LEMN DIN TARA ZARANDULUI

Excursie de 1 zi

TURUL BISERICILOR DE LEMN DIN TARA ZARANDULUI

Plecare din Timisoara dimineaţa devreme. Odată ajunşi în Ţara Zaranului, începem excursia cu o vizită la 3 dintre bisericile de lemn (Ciungani, Ocisor si Brotuna)

 Durata:
1 zi
 Data:
25.05.2024
 Transport:
Autocar
 Ora plecare:
Dimineata

Pret pe persoana:

250 lei


Sectiune de contact
Plecare din Timisoara dimineaţa devreme. Odată ajunşi în Ţara Zaranului, începem excursia cu o vizită la 3 dintre bisericile de lemn (Ciungani, Ocisor si Brotuna) incluse in Ruta Cultural Turistică recunoscute de Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Ruta reprezintă o invitație spre cunoașterea lăcașurilor de cult de lemn ale Ţării Zarandului, Hunedoara, Ţara Aurului Românesc, un loc plin de magie ȋncărcat de tradiţii și istorie, meleaguri cu o natură ȋn nuanţe seducătoare, un loc unde redescoperim identitatea noastră românească. Ținutul este atestat ȋn manuscrise din 1214.

Ne îndreptăm spre expozitia de etnografie de la Vata, unde vom opri pentru pauza de prânz (inclusă în preţ), la o păstrăvărie cunoscută din zona pentru a servi păstrav si plăcinte traditionale ardelenesti Spre seară, autocarul ne va purta în drum spre casă, gandindu-ne la următoarele excursii.

250 lei/ persoana

Servicii incluse:
- Transport autocar
- Masa de pranz
- Ghid insotitor din partea agentiei

Pretul este calculat la 35 persoane platitoare. Daca nu se aduna numarul necesar, tariful se recalculeaza. Ghidul are dreptul de a schimba ordinea vizitarii obiectivelor.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Citeste mai mult
Call Now ButtonSUNĂ ȘI REZERVĂ ACUM !